Børn og Hypnose 

kræsenhed hypnose børn, hypnose urolige børn, hypnose børn angst, hypnose til børn, hypnose for børn få en bedre koncentration, hypnose for børn, hypnose for barn, hypnose og børn, hypnose og hypnoterapi børn, børn i hypnose, hypnose med børn, Hypnose børn Selvkontrol

Vi er gode til børn - Fordi de er gode til Hypnose!

"2014.06.05 Skrevet af Kirstine
Til dig, der kunne overveje hypnose - og i rækken af behandler leder efter den rette for dig/Jer: 

Min 9-årige dreng har i mange år lidt af frygt/angst for mørke, nye ting, mennesker mm og jeg har i lige så mange år forsøgt mig med diverse løsninger, uden resultat. Det har fyldt for alle parter og særligt nætterne, hvor han er vågnet med skrig... 

Den søde og venlige Daebee mente godt, at han kunne hjælpe... Jeg var klar - og det var min dreng også, lige indtil dagen før, hvor han gik i panik og bestemt ikke ville. Den måde Daebee tacklede min dreng og situationen var over al forventning. Tiden og nærværet, for ikke at forglemme oprigtigheden i hans kontakt til min dreng - betød, at han brød barrieren og fik 'lov' til at komme til. 

Efterfølgende.... Ja, dét er en god historie, for efter én gang med hypnoterapi, der er frygten for mørket langt mindre og styrende. Han sover for det meste hele natten, men vågner han, så trisser han bare ud i mørket og på toilettet - og i seng igen. Der er flere andre 'små-ting', hvor han før ville være tilbageholden eller bange, men nu kaster han sig mere ud i tingene. 

Tak for hjælpen!!!"
 
Se flere eksempler fra vores Gæstebog her.

Børn kan have store fordele af hypnoterapi. De er hurtige at arbejde med. I meget af deres tid, er de i en hypnose tilstand. Op til 80-90% af tiden. Se dem lege, så mærker du nok fornemmelsen af, at det kan være svært at få kontakt med dem. De er så fokuseret og koncentreret, at de glemmer verden omkring sig - altså i en hypnose tilstand. De har endnu ikke dannet så dybe vaner og mønstere. Deres kritisksans er lille og hvad voksne siger er rigtigt (bare ikke mor og far ;)). Børn er bare utrolige til at skabe varig forandringer i deres adfærd.

Vi ser ofte børn med f.eks. angst, stammen, mobning, fobier, vrede, kræsenhed, sengevædning, og eftervirkning af det at miste (pga. skillsmisse, død eller flytning). Men også diagnoser som OCD og ADHD. At have en diagnose kan ramme børnene hårdt på deres selvtillid og selvværd - for så er de anderledes.

Måske i også vil mærke en bonus af behandlingen? Når barnet har fået for  meget opmærksomhed, er der måske andre børn i familien, som har manglet jeres opmærksomhed? Eller i kan igen starte besøg familie, venner og bekendte uden bekymringer? I vil også langsomt ændre jeres vaner og tanker. Prøv forestille jer hvordan det vil være.

Ofte kan de flest problemer løses med en enkelt session, men vi anbefaler dog gerne 2 sessioner, så vi kan opbygge et tillids forhold til jer som forældre og jeres barn. En god ide er at tage ynglingsbamsen med.

Der dog 2 krav: De skal selv have lyst til forandringen og have even til at kunne kommunikere og forstå det at forestille sig. Omkring de 6 år er en nedre grænse, men det kommer an på det enkelte barn. 

Kontakt os, hvis du har brug at snakke om, hvordan hypnose kan hjælpe dit barn - 2075-6670 eller send en mail til: klinik@holbaek-hypnose.dk