Forestil dig et liv, hvor du kan sæt dig ind i et fly og glæde dig til din ferie‎ - hvordan vil det være?

Hvad din hjerne fortæller dig ...

Flyskræk

... Men du skal jo ned og opleve det her!

Flyskræk?

"Jeg kom til dig med min angst for at flyve for en uges tid siden. 
Jeg var nok lidt skeptisk til at starte med og spurgte også om du ville få mig til at hoppe rundt som en kylling mens du filmede det til youtube. Jeg vil sige min skepsis er gjort til skamme. 
Jeg har fået meget bedre styr på min angst og jeg frygter nu ikke den kommende forretningsrejse til Kina, faktisk glæder jeg mig. Jeg får dog stadig lidt sommerfugle i maven, men det er mest ved tanken om, om angsten nu bliver væk. Så bruger jeg de teknikker vi anvendte under hypnosen og jeg kan mærke de virker.
Mine kollegaer hyper stadig deres flyskræk og jeg kigger på dem og siger "tænk engang. Vi sætter os i et fly og slapper af, får mad og drikke serveret og 14 timer efter er vi omme på den anden side af jorden. Det er jo faktisk fantastisk" Jeg prøver at se flyveturen som en kærkommen lejlighed til ikke at være noget for nogen, bare være mig og have tid til at læse i en bog uden forstyrrelser. Jeg har altid sagt at jeg har flyskræk og det tog mig faktisk nogle dage at lære at sige at jeg er ikke bange for at flyve. Det var det du sagde med at man ændrer noget af ens identitet efter hypnose. Hvis folk forventer at hypnose hjælper med det samme og at man ikke selv skal gøre noget bliver man skuffet. Det kræver hjemmearbejde efterfølgende, men nu har jeg fået teknikken og jeg arbejder med den. Teknikken kan jeg også sagtens bruge i andre sammenhænge. Det er jeg sikker på.

Tak for hjælpen;0)". Se mere i vores Gæstebog.

Det var hvad Louise skrev efter EN session med Hypnoterapi. Ikke flere uger eller 5 sessioner, men kun EN session. Ikke flere tusinde kroner, men bare EN session til kr. 950. 

Finde et naturligt forhold til at flyve. Brug Hypnoterapi.

Husk at rejse er at leve! At leve er, at være fri for sin angst og finde glæden ved at leve. Book en tid og lade os hjælpe dig.