Holbæk Hypnose Klinik - Vi kan Gastric HypnoBånd - den danske version af Gastric Mind Band / Virtual Gastric Band

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Hos Holbæk Hypnose Klinik - Gastric HypnoBånd er et dansk system som er tilpasset danske madvarer og danske vaner!

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Hvad koster en Gastric Hypnose forløb? - hos os koster det 5.000, incl en time med en Ernæringsterapeut, som giver dig en kostplan.

Hvad er GastricHypnose?

Gastric Band er et indgreb som foretages på et sygehus. Man sætter et plastik bånd omkring den øverste del af din mave. Maven indeholder nu meget lidt mad og mæthedsfølelsen kommer hurtigere. Metoden er forholdsvis ny og man kender endnu ikke til den fulde virking eller komplikationer. Mere end 15.000 danskere har fået operationen. Det koster kassen (kr. 60.000-100.000) og ikke uden komplikationer. Men ved denne fysiske operation, har man jo ikke fået ordnet, det som sker i sindet, tankerne, vanen og de andre "bløde" faktorer. Derfor har mange stadig problemer med overspisning og en stor del af dagen tænker de på, hvordan de kan ”snyde” deres bånd, især med tyndt og flydende mad og sodavand. Det de drikker, ryger jo lige igennem.

Din besættelse for mad er stadig inde i dig

Gastric Hypnose - vi sætter også bånd på din indre mad-djævel ;)

Kært barn har mange navne. I USA og England går de under navnet Virtual Gastric Band, Gastric Mind Band, HypnoBand og der er nok flere end det. Principperne er det samme. Under hypnose får du indsat et Gastric Band, så din hjerne tror at din mave kun kan indeholde meget lidt mad og giver dig signal om at maven er fyldt, meget hurtigere end uden båndet.

Vi har fordansket det og kaldt det GastricHypnose. Vi har taget de bedste elementer fra de englske og amerikanske metoder og tilsat dansk fornuft :). Vi lærer dig sultens psykologi og giver dig værktøjer til at bekæmpe den. Du vil sammen med en ernæringsterapeut, få du lagt en kostplan for 2 uger inden "operationen" og 4 uger efter. For at øge dit velvære, selvværd og selvtillid, har vi også en personlig træner som, giver dig motivation motion - både med kærligt skulderklap, men også med et spark bagi.

GastricHypnose - hvordan?

På info mødet, ser vi hinanden lidt an. Kan vi med hinanden? ER du tryg ved mig? Ellers spilder vi hinandens tid og dine penge. Nogle af de emner vi tager op er:

o    Vores krav til dig: Tab dig 2 klio på 2 uger, vis du VIL have et nyt liv

o    Vil du det her? Er du sikker? En snak om dig og din historie

o    Vi bringer dig i Hypnose - du kan mærke hvad hypnose kan gøre for dig

o    det er ikke en rosenrød forestilling. Det er hårdt arbejde

o    det hedder ikke "at tabe sig" - du fjerner overflødigt fedt!

o    du kan ændre det, som du ØNSKER at ændre, med din egen vilje

o    det her er en forandring af DIG og dit liv - radikalt og for altid!

o    du SKAL følge vores Kostplan for 6 uger

o    involvere dine nærmeste, deres støtte og hjælp er vigtigt

o    lære "sultens"-psykologi. Øve dig med de værktøjer du har lært

o    masser af "los i røven", men altid med knus, kram, og motivation ;) 

4 uger efter "operationen" vil der være et opfølgnings møde, hvor vi retter "HypnoBåndet" til, hvis der er et behov. Til hvert møde følger vi op på, hvordan det er gået med dit eget arbejde med at bekæmpe "sulten" og om du får spist det rigtige mad i rigtige mængder - og motionen :). Forvent et forløb på et meget spænendede 12 uger, hvor du kommer til at mærk dit inderst jeg mere end du nogensinde har gjort før - Glæde dig!!!

Gastric Hypnose - hvad koster det?

Vores forløb består af 6 sessioner. 4 hypnose sessioner og et møde med kostterapeut samt en opfølgningsmøde.

Gastric Hypnose forløbet koster kr. 6.000 og Info mødet er gratis. Hvis der skulle opstå behov for yderligere sessioner, er prisen standard opfølgningspris 750,- per session.

Nogle siger kr. 6.000 er dyrt, men lad mig sige det på denne måde - hvis du mener, at dit heldbred ikke er de penge værd, er du bare ikke klar til dette forløb. 

Hvis kr. 6.000 er mange penge for dig lige nu og du bare gerne vil, så har du mulighed for at lave en afdragsordning.

En god investering er en ekstra time med vores ernæringsterapeut. Lav en kostplan for din familie. I vores kostplan er der lagt vægt på den travle hverdag. Varerne kan købes i den almindelige dagligvare butik. Nej! Du behøver ikke at være 4 stjerners kok eller stå i køkkenet i timevis, for at lave disse velsmagende retter ;)

 

 

Holbæk Hypnose Klinik - Hos os dækker vi dig ind. Vi har en Ernæringsterapeut, til kostplan og du kommer ud af dinedårlig spisevaner
Slank og lækker igen? Prøv Gastric HypnoBånd hos Holbæk Hypnose Klinik