Misforståelser om hypnose

Jo - hypnotisøren kan fortælle dig næste uges lotto-tal og flyve under trance!! - NEJ

Jo - hypnotisøren kan lokke din PIN-koder ud af dig og hæve alle dine spare penge!! - NEJ

Jo - hypnotisøren kan lokke din dybeste hemmeligheder ud af dig og give dig superstyrke!! - NEJ

Jo - hypnotisøren kan gøre dig til en tankeløs farlig Zombi ved tryk på en indre knap!! - NEJ

Jo - forestillingerne om hypnose er endeløse - så her nogle SANDHEDER om hypnose:

Under hypnose har du alt "magten". Inden du kommer under hypnose laves en kontrakt/aftale mellem dig og hypnotisøren. Bevæger hypnotisøren ud over den kontrakt sætter den kritiske sans ind, du gør modstand og kommer langsomt ud af hypnosen.

Under hypnose tilstand kan du faktisk, mærke, føle og høre alt hvad der sker omkring dig, selv hypnotisørens dårlige ånde :)

Under hypnosen tænker du faktisk mere eller bedre - for du tænker kun på en ting og har ikke tankemylder som forstyrrer dig.

Under hypnosen, arbejder hypnotisøren med dit sind og tanker. Nogle mener, at vi roder rundt i sindet - Nej, det gør vi ikke. Vi er kun en guide og du foretager selv rejsen til dit indre. Vi kan ikke tvinge dig til at foretage rejsen. Vi hjælper dig blot, så du kan foretage denne rejse på en strukturet måde, for at finde frem til den rigtigte kobling mellem erindring og følelse. Nå rejsen er endt, er det vores opgave, at du kommer sikkert hjem. Det ER dig som gøre arbejdet og fortjener alt ros.

Efter hypnosen, sikrer vi os altid at du er klar i hovedet og du er okey. Hvis du har behov for at snakke om oplevelsen, lytter vi naturligvis på dig - også selvom der er andre som venter utåldmodigt udenfor.