Vigtigt - Inden du går til en hypnotisør

Det vigtigste er, at du har et mål om, hvilke ændringer du skal lave dit liv og hvordan skal resultatet være.

Jeg kan ikke tvinge mine forslag ind i din hjerne – kun du kan tillade dig selv at gøre det. Forandring kommer ikke fra mig, men fra dig selv - hvis du vil tillade forandring.

Hvis du følger de vejledninger, som blevet givet til dig - kan du være sikker på at du VIL ændre dit liv!

Der er kun en form for hypnose og der vil altid kun være den ene – Alt hypnose er selvhypnose!!! Du beslutter dig for at komme i Hypnose tilstand - en vandring til dit underbevidste sind. Du er hos en hypnotisør, fordi du ikke ved, hvordan du skal gøre det! Men folk lærer det utroligt hurtigt. Det er virkeligt nemt. Så selvom jeg kalder mig hypnotisør – er sandheden den, at jeg kun er en guide. Du bestemmer om du vil høre efter og følge mine instruktioner eller ej. Men hvorfor skulle du ikke gøre det, hvis du vil ændre det som plager dig?

Hvis du vil tillade mig det, vil jeg vise dig hvordan du får din krop i en dejlig afslappet tilstand og skærpe alle dine sanser, som du aldrig har oplevet. Hvis du vil tillade mig det, vil du blive i den tilstand, til vi har nået dine mål. 

Husk – hypnose er noget som du beslutter skal ske inde i dig og du beslutter om du vil det. Du skal ikke være bange for at fejle – ALLE som har IQ over 70 kan gå i hypnose. Den eneste forhindring for at komme i denne dejlige tilstand af afslappethed og total fokus - er frygten for at komme i hypnose! "Tænk hvis jeg fortæller noget om min inderste hemmelighed!" – Det gør du ikke – med mindre du VIL fortælle det – så vil du også gøre det nu.

 

Alt hypnose er selvhypnose.
Du har kontrollen!

Jeg kan ikke tvinge mine forslag ind i din bevidsthed – kun du kan tillade dig selv at gøre det!

Succes eller fiasko - Du bestemmer!