top of page
Holbæk Hypnose Klinik

Behandlinger

Hypnoterapi

Hypnose og Hypnoterapi

En helt naturlig tilstand

Hypnose er en tilstand af dyb afslapning og fokuseret koncentration, der ofte induceres af en hypnotisør, hvor dit bevidste sind bliver mindre aktivt, og dit underbevidste sind bliver lettere tilgængeligt.

Under hypnose kan personer opleve øget suggestibilitet, hvilket betyder, at de er mere åbne for at modtage forslag og instruktioner. Dette kan tillade en trænet terapeut at få adgang til dit underbevidste sind og hjælpe dig med at lave positive ændringer i dine tanker, følelser og adfærd.

Mens du er i en hypnotisk tilstand, kan du opleve en følelse af en behagelig frakobling fra din omgivelser og have en større fokus på dine indre oplevelser. Nogle mennesker kan opleve en forstærket visuelle eller auditive hallucinationer, mens andre simpelthen kan føle sig dybt afslappede.


Hypnose er blevet brugt til en række formål, herunder afslapning, stressreduktion, smertehåndtering og adfærdsmodifikation. Det er vigtigt at bemærke, at hypnose er en sikker og ikke-invasiv praksis, og personen, der bliver hypnotiseret, er altid i kontrol og bevidst om deres omgivelser.

Hypnose er en helt naturlig tilstand. Vi bringer os selv i hypnose mange mange gange dagligt. Du kender det at falde i staver og dagdrømme. I de tilfælde har du faktisk bragt dig selv i hypnose.

Hypnose har flere dybde niveauer. Nogle kommer i et let hypnose tilstand, så de ikke mærker, at de er i hypnose. Andre kommer i så dyb hypnose, at de er "helt væk" og tror at de har sovet. De fleste svinger mellem de forskellige dybder. Efter hypnosen, vil du kunne huske, alt hvad der er blevet sagt under hypnosen.

 

Al hypnose er selvhypnose, så alle kan komme i hypnose, hvis de selv vil! En hypnotisør kan ikke tvinge dig til at gå i hypnose. Kun du, kan give dig selv lov til at gå i hypnose.

 

Hypnoterapi er IKKE et quickfix på dine problemer, men en god og hurtig måde at få et spark bagi og åbne dine øjne, for at se tingene fra en anden vinkel. At tillade dig selv, at se de muligheder, som du har haft lige foran dine fødder og smide dine begrænsninger væk.

Holbæk Hypnose Klinik

Hvor mange behandlinger skal der til?

Mange har spurgt til, hvor mange behandlinger der skal til, for at komme af med sine problemer. Mange problemer kan vi faktisk løse med en enkelt behandling, men oftest skal der 1-3 behandlinger til og selvfølgelig er der tilfælde, hvor man er nødt til at bruge flere. Vi er jo alle forskellige af sind og hvor vi er i livet. Børn og unge er meget modtagelige for hypnoterapi.

Hvad kan du bruge hypnoterapi til?

Det typiske man hører er jo: Rygestop, fobier og vægttab – men vidste du, at vi kan gøre meget mere med hypnoterapi? Kort fortalt, hypnoterapi kan bruges de steder hvor din psyke eller dine følelser driller dig. Til at bliver bedre til at skue ned, for det som du er bange for eller skue op for det du gerne vil (dating, sport bedre til at stå foran andre ...)!

bottom of page