Behandlingsområder

"2014.10.01 Skrevet af Helle
Jeg kom til hypnose på grund af angst, - angst for ikke at kunne klare udfordringerne i mit arbejde, bekymringer for mine nærmeste, angst for kvælningsfornemmelser og mørke. Daebee hjalp mig med at finde det positive frem for det negative, det lyse frem for det mørke, ændre min tankegang og troen på mig selv og mine styrker. Bliv ved med at kæmpe sagde Daebee og det vil jeg gøre.
Tusind tak Daebee :-)"
 
Se flere eksempler fra vores Gæstebog her.

Hypnose er en tilstand hvor din koncentration og fokus er så stærk, at du lukker alle andre tanker ude end den tanke du gerne vil arbejde med. Din bevidsthed og kritiske sans glider i baggrunden, så du kan arbejde uforstyrret med din underbevidsthed. Hypnose er en helt naturlig tilstand. Vi bringer os selv i hypnose mindst to gange dagligt. Lige inden vi falder i søvn og igen lige inden vi vågner. Du kender det at falde i staver og dagdrømme. I de tilfælde har du faktisk bragt dig selv i hypnose.

Hypnose har flere dybde niveauer. Nogle kommer i et let hypnose tilstand, så de ikke mærker, at de er i hypnose. Andre kommer i så dyb hypnose, at de er "helt væk" og tror at de har sovet. De fleste svinger mellem de forskellige dybder. Efter hypnosen vil du kunne huske alt hvad der er blevet sagt under hypnosen.

Al hypnose er selvhypnose, så alle kan komme i hypnose, hvis de selv vil og en hypnotisør kan ikke tvinge dig til at gå i hypnose. Kun du kan give dig selv lov til at gå i hypnose.

Hypnose er IKKE et quickfix på dine problemer, men en god måde at få et spark bagi og åbne dine øjne for at se tingene fra en anden vinkel. At tillade dig selv, at se de muligheder som du har haft lige foran dine fødder og smide dine begrænsninger væk.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Mange har spurgt til, hvor mange behandlinger der skal til, for at komme af med sine problemer. Mange problemer kan vi faktisk løse med en enkelt behandling, men oftest skal der 1-3 behandlinger til og selvfølgelig er der tilfælde, hvor man er nødt til at bruge flere. Vi er jo alle forskellige af sind og hvor vi er i livet. Børn og unge er meget modtagelige for hypnoterapi.

Hvad kan du bruge hypnoterapi til?

Det typiske man hører er jo: Rygestop, fobier og vægttab – men vidste du, at vi kan gøre meget mere med hypnoterapi? Kort fortalt, hypnoterapi kan bruges de steder hvor din psyke eller dine følelser driller dig.

En lille tankevækkende statestik:

  • Psychoanalysis: 38% improvement after 600 sessions

  • Behavioral Therapy: 72% improvement after 22 sessions

  • Hypnotherapy: 93% success after 6 sessions
 
~American Health Magazine