top of page
Holbæk Hypnose Klinik

Rygestop

"Sidste hvæs, sidste smøg!”

Hvordan vil det være?

Et liv uden røg og tobak

Mange af vores klienter kommer kun en gang hos os. Så er de røgfri. Men livet er ikke til at forudsige. Derfor er du velkommen tilbage, uden diskussioner, til 3 gratis opfølgninger inden for et 1 år, hvis livet har slået dig omkuld. Er prisen så for høj?

Rygestop - effektivt med hypnose! 

Hvorfor er det du ryger? Typisk hører vi disse forklaringer:


-for det giver mig en "time-out" til at falde ned og få fred og ro


-for at dæmpe min nervøsitet


-for at være som de andre


-for det giver mig tryghed 


Vil du stadig ryge, hvis du kan få disse ting på en anden måde?

Holbæk Hypnose Klinik

Stress, Vane og Overbevisninger gør det svært!

Der er 3 ting som gør det svært at holde op med at ryge; Stress, Vane og Overbevisninger. Prøv selv at tænke efter:


Hvad gør du, når du er stresset?


Når du ryger, er det så en beslutning du har taget eller??


Hvad siger du til dig selv, for at overbevise dig selv om at ryge?

Når du ønsker at stoppe med at ryge, skal du finde en måde at afstresse dig selv, være bevidst om dine vaner og ændre dine overbevisninger. Prøv at forestille dig, hvor nemt det vil være, at holde op med at ryge, når DU kan styre disse tre ting. Hvordan vil det være?

Hypnose kan forandre dine vaner og følelser. Når du er i hypnose, finder vi frem til, hvad der sker, når du føler trang til at ryge. Når trangen er fundet, forandrer vi den hurtigt og effektivt til en ny sund vane og lærer din underbevidsthed, at den nye situation som "ikke-ryger" er helt naturlig  og en dejlig tilstand.

Hypnose er en effektiv rygestopper, hvis DU inderligt ønsker at stoppe. Ikke fordi din kollega ser skævt til dig eller din arbejdsgiver stiller krav, men fordi DU vil det. De fleste af vores klienter behøver kun EN behandling, fordi de kommer med en overbevisning og et dybtfølt løfte til sig selv om at NU ER DET SLUT.

Hvad så efter hypnosen?

Når man ved hjælp af hypnose er blevet "ikke-ryger" IGEN, behøver man ikke være bange for, at være sammen med andre rygere. Du behøver heller ikke at være bange for at tage på i vægt. 

Du er bare dig, som du skal være - IGEN!

bottom of page