top of page
Holbæk Hypnose Klinik

Børn og hypnose

Vi er gode til børn - Fordi de er gode til Hypnose!

Børn og hypnose

Børn er gode til hypnose

Børn kan have store fordele af hypnoterapi. De er hurtige at arbejde med. I meget af deres tid, er de i en hypnose tilstand. Op til 80-90% af tiden. Se dem lege, så mærker du nok fornemmelsen af, at det kan være svært at få kontakt med dem. De er så fokuseret og koncentreret, at de glemmer verden omkring sig - altså i en hypnose tilstand. De har endnu ikke dannet så dybe vaner og mønstere. Deres kritisksans er lille og hvad voksne siger er rigtigt (bare ikke mor og far ;)). Børn er bare utrolige til at skabe varig forandringer i deres adfærd.

Vi ser ofte børn med f.eks. angst, stammen, mobning, fobier, vrede, kræsenhed, sengevædning, og eftervirkning af det at miste (pga. skillsmisse, død eller flytning). Men også diagnoser som OCD og ADHD. At have en diagnose kan ramme børnene hårdt på deres selvtillid og selvværd - for så er de anderledes.

Måske i også vil mærke en bonus af behandlingen? Når barnet har fået for  meget opmærksomhed, er der måske andre børn i familien, som har manglet jeres opmærksomhed? Eller i kan igen starte besøg familie, venner og bekendte uden bekymringer? I vil også langsomt ændre jeres vaner og tanker. Prøv forestille jer hvordan det vil være.

Ofte kan de flest problemer løses med en enkelt session, men vi anbefaler dog gerne 2 sessioner, så vi kan opbygge et tillids forhold til jer som forældre og jeres barn. En god ide er at tage ynglingsbamsen med.

Der dog 2 krav: De skal selv have lyst til forandringen og have even til at kunne kommunikere og forstå det at forestille sig. Omkring de 6 år er en nedre grænse, men det kommer an på det enkelte barn. 

Kontakt os hvis du har brug at snakke om, hvordan hypnose kan hjælpe dit barn

Ring 2075-6670 eller send en mail til klinik@holbaek-hypnose.dk

bottom of page