top of page
Holbæk Hypnose Klinik

Gæstebog

Del dine oplevelser hos os!

Holbæk Hypnose Klinik
Udtalelser

Hvad siger vores klienter

Her kan alle vores klienter beskrive, hvordan det er gået dem efter en hypnose session. Alle udtalelser kommer med, både de mindre gode og de gode. Kritik er altid velkommen - men hold den i en god tone :)

Vi har desværre ikke kunne overføre de gamle anmeldelser til den nye hjemmeside, men har vi gemt en kopi her: Gamle anmeldelser.

Vi glæder os til alle de nye, som vi skal modtage. Gode som mindre gode.

 

Måske vi også får din?

7. september 2023

Jeg har været til hypnose hos Daebee på grund af, at jeg altid har haft eksamensangst.

Daebee er en meget rar mand og man føler sig tryg med det samme i hans selvskab.

Jeg havde en rigtig god oplevlese med hypnosen.
Da hypnosen var færdig, fik jeg en lydfil tilsendt på min mail som jeg bruger hverdag. Den hjælper mig til at tænker på en anden måde end jeg har gjort før og den får mig til at falde til ro.

Det er en god støtte at man får tilsendt en mail efter en uge om at han er der hvis man har brug for ekstra hjælp til at komme ind i den positive tankegang igen.

Jeg vil helt bestemt anbefale hypnose til andre.

-

Christina Overgaard Larsen

gennemsnitlige bedømmelse er 5 ud af 5

27. august 2023

Jeg har taget snus i 6 år, og har forsøgt et utal af gange at stoppe på egen hånd.
Nu har jeg fået hjælp af Dabee, og det er en helt anden oplevelse.
Han kan naturligvis ikke trylle. Man skal selv være indstillet på, at lægge en indsats. Men han kan hjælpe dig til at få mere selvstyring, og gøre det nemmere at gennemføre et nikotinstop.
En klar anbefaling her fra :)

-

Magnus

gennemsnitlige bedømmelse er 5 ud af 5

7. februar 2023

Jeg er 52 år gammel og har røget siden jeg var 13-14 år. Hele mit voksne liv foruden graviditeter har jeg røget 20-40 stk om dagen. Jeg har forsøgt at stoppe utallige gange uden nogen som helst form for succes. I et sidste desperat forsøg efter jeg er blevet mormor, bookede jeg en tid til hypnose.

Jeg havde ikke tegnet med det hjalp så godt som det gjorde. Jeg har SLET ikke lyst til at ryge og endnu bedre, jeg kan omgås rygere, drikke kaffe endda et glad vin uden at føle trangen overhovedet. Min vennekreds består af en del rygere og det betyder alt at kunne være sammen med de venner uden at føle trang, irritation eller andet.

Tusind tak for hjælpen Daebee, jeg havde aldrig kunne gøre det så let uden din hjælp.

-

Alexia Andersen

gennemsnitlige bedømmelse er 5 ud af 5

24. januar 2023

Jeg kom med et bestemt ønske at fjerne min angst for at falde når der er glat. Det lykkedes ikke. Men til gengæld har jeg fået ro på andre ting i mit liv

-

Heidi Enghoff Jensen

gennemsnitlige bedømmelse er 3 ud af 5

15. august 2022

Kom fordi det var svært med selvtilliden ifm start på uddannelse.
Det var en rigtig god oplevelse, jeg fik troen på at jeg kunne klare og det og brugte de teknikker som jeg fik. Nu er jeg godt igang med uddannelsen og er kommet rigtig godt fra start. Tak for hjælpen.

-

Clara

gennemsnitlige bedømmelse er 5 ud af 5

2. august 2022

Jeg var skeptisk til at starte med, men blev taget godt imod og følte mig hurtigt tryg.
Jeg kom grundet rygestop, og har holdt det selvom det stadig er svært. Jeg prøver at bruge de nye teknikker men som alt andet nyt er det svært og skal indøves.
Så stadig røgfri og alt i alt en god oplevelse.

-

Maria

gennemsnitlige bedømmelse er 3 ud af 5

10. juli 2022

Hej Dae
Alt er dejligt, rygestoppet holder som det skal, jeg bruger mit "sted" når det er lidt hårdt og det virker virkeligt.. Jeg er super glad..
Knus Anne

-

Anne Linnel

gennemsnitlige bedømmelse er 5 ud af 5

14. marts 2022

Jeg har haft fornøjelsen af behandling hos Daebee. Det der især gjorde indtryk på mig, var den åbenhed og varme jeg blev mødt med - det er et meget trygt og beroligende rum at være i, når man ankommer med følelsesmæssige udfordringer. Daebee førte mig igennem en meget fin og eftertænksom fortælling/hypnose, og jeg gik derfra med en følelse af let bedring og har efterfølgende kunne tænke tilbage på oplevelsen med en beroligende og varm fornemmelse i kroppen.

-

Anonym

gennemsnitlige bedømmelse er 5 ud af 5

13. maj 2012

Idag den 14.05.2012 var jeg for første gang i hypnose.

Jeg har bidt negle siden jeg var omkring et år gammel pga. nogle traumer fra barndommen.
Jeg synes selv at det er en ulækker vane der samtidig udsender signaler om at man er usikker og utroværdig, dette er et problem for mig da jeg er bedemand, og hvem har lyst til at bruge en usikker/utroværdig bedemand?

Jeg var usikker på om jeg turde for jeg har jo set alle de mærkelige programmer der florerer.
Derfor ringede jeg til Holbæk Hypnose, der fik jeg en meget behagelig stemme i øret, Daebee fortalte mig meget nøjagtigt hvordan det hele skulle foregå og vi aftalte at jeg fik en tid den følgende mandag.

Nu da jeg har været igennem det ved jeg ikke hvorfor jeg har ventet så længe, jeg tror bestemt på at meget ville have været nemmere hvis jeg bare havde turdet noget før.

Vi har aftalt en tid næste uge allerede for at være sikker på at alt er som det skal være, jeg glæder mig allerede til at se hvordan mine negle er vokset.

Tusind tak fordi du gav mig redskaberne til at hjælpe mig selv, Daebee.

-

Thomas

gennemsnitlige bedømmelse er 5 ud af 5

19. december 2005

Jeg synes, det var sjovt og en god oplevelse at blive hypnotiseret. Jeg kom hos Daebee, fordi jeg havde svært ved at lægge mig til at sove om aftenen. Da jeg var i hypnose første gang, var det nyt, og jeg var ikke så vant til det, så jeg var mere urolig. Men anden gang var det trygt at komme derop og bare lytte til Daebee’s stemme. Forandringen kom langsomt, og først nu efter 4 måneder er jeg blevet rigtig god til det. Jeg er blevet glad og fik mere lyst og glæde til at sove, og det var lige som om det gav mig et håb om, at jeg nok skulle lære det, efter og da jeg var hos Daebee. Derfor synes jeg, at man skal prøve at komme hos Daebee. Det kan godt være, at det tager et stykke tid, men for nogen skal det nok lykkes. Man kommer nemt til at kunne lide Daebee, fordi han er rar og sød og man føler sig tryg - og man behøver ikke at være nervøs.

-

Ellen 11 år

gennemsnitlige bedømmelse er 5 ud af 5
bottom of page