Holbæk Hypnose Klinik

Gæstebog

Del dine oplevelser hos os!

Holbæk Hypnose Klinik
Udtalelser

Hvad siger vores klienter

Her kan alle vores klienter beskrive, hvordan det er gået dem efter en hypnose session. Alle udtalelser kommer med, både de dårlige og de gode.

Vi har desværre ikke kunne overføre de gamle anmeldelser, men vi har kopieret teksten direkte. Vi glæder os til alle de nye, som vi skal modtage. Gode som mindre gode.

 

Måske vi også får din?

14. marts 2022

Jeg har haft fornøjelsen af behandling hos Daebee. Det der især gjorde indtryk på mig, var den åbenhed og varme jeg blev mødt med - det er et meget trygt og beroligende rum at være i, når man ankommer med følelsesmæssige udfordringer. Daebee førte mig igennem en meget fin og eftertænksom fortælling/hypnose, og jeg gik derfra med en følelse af let bedring og har efterfølgende kunne tænke tilbage på oplevelsen med en beroligende og varm fornemmelse i kroppen.

-

Anonym

13. maj 2012

Idag den 14.05.2012 var jeg for første gang i hypnose.

Jeg har bidt negle siden jeg var omkring et år gammel pga. nogle traumer fra barndommen.
Jeg synes selv at det er en ulækker vane der samtidig udsender signaler om at man er usikker og utroværdig, dette er et problem for mig da jeg er bedemand, og hvem har lyst til at bruge en usikker/utroværdig bedemand?

Jeg var usikker på om jeg turde for jeg har jo set alle de mærkelige programmer der florerer.
Derfor ringede jeg til Holbæk Hypnose, der fik jeg en meget behagelig stemme i øret, Daebee fortalte mig meget nøjagtigt hvordan det hele skulle foregå og vi aftalte at jeg fik en tid den følgende mandag.

Nu da jeg har været igennem det ved jeg ikke hvorfor jeg har ventet så længe, jeg tror bestemt på at meget ville have været nemmere hvis jeg bare havde turdet noget før.

Vi har aftalt en tid næste uge allerede for at være sikker på at alt er som det skal være, jeg glæder mig allerede til at se hvordan mine negle er vokset.

Tusind tak fordi du gav mig redskaberne til at hjælpe mig selv, Daebee.

-

Thomas

19. december 2005

Jeg synes, det var sjovt og en god oplevelse at blive hypnotiseret. Jeg kom hos Daebee, fordi jeg havde svært ved at lægge mig til at sove om aftenen. Da jeg var i hypnose første gang, var det nyt, og jeg var ikke så vant til det, så jeg var mere urolig. Men anden gang var det trygt at komme derop og bare lytte til Daebee’s stemme. Forandringen kom langsomt, og først nu efter 4 måneder er jeg blevet rigtig god til det. Jeg er blevet glad og fik mere lyst og glæde til at sove, og det var lige som om det gav mig et håb om, at jeg nok skulle lære det, efter og da jeg var hos Daebee. Derfor synes jeg, at man skal prøve at komme hos Daebee. Det kan godt være, at det tager et stykke tid, men for nogen skal det nok lykkes. Man kommer nemt til at kunne lide Daebee, fordi han er rar og sød og man føler sig tryg - og man behøver ikke at være nervøs.

-

Ellen 11 år