top of page
Holbæk Hypnose Klinik

Hypnose og Terapi

Ikke Quick-fix! Men hurtig Terapi.

Holbæk Hypnose Klinik
Hvad er hypnose?

Terapi og behandling

Hypnoterapi er ikke altid et Quick-fix eller magisk hokus-pokus og det du kender fra TV og shows. Hypnoterapi er korttidsterapi og de typiske behandlinger tager 1-3 sessioner. 85% af vores klienter kommer kun en gang.

Fobier - 1-3 sessioner

Angst - 1-3 sessioner

Traume - 3-6 sessioner​

Vægttab (3-10kg) 2-4 sessioner

Vægttab (10-30kg) - Prøv GastricHypnose.

Smertebehandling - 2-4 sessioner

Selvværd og selvtillid - 1-4 sessioner

Stress - 1-2 sessioner

Rygestop - 1-3 sessioner

Andre ting som hypnose kan fjerne/dæmpe. Se her.

Vi har kun 8 sessioner om ugen, så vi har god tid til at lytte til dig og give dig en god behandling i trygge og hyggelige rammer i vores klinik. Vi sætter en ære i, at du bliver istand til at hjælpe dig selv, med færrest mulige behandlinger. Gerne efter én behandling.

Se vores priser her.

Holbæk Hypnose Klinik
Første Session

Hvad sker der efter Hypnose? 

Fri for de gamle snerrende bånd. Nogle mærker aldrig mere til deres problem efter første session - nærmest mirakel-aktigt. De fleste andre slipper også af med deres problem eller lærer at styre det. Nogle andre mærker at hypnosens effekt bliver svagere med tiden. Typisk fordi man ikke tager sig tid til at øve sig (tænk på hvor mange år du har "øvet" dig i de gamle vaner/mønstrer). Du skal øve dig i at se, mærke og tænke på den nye måde. Ligesom med ethvert andet værktøj - øvelse gør mester! Så ender du med at tænke anderledes og mere lyst. Bliv ved med at mærke efter dag efter dag. Den sidste rest virker hypnosen ikke på, typisk fordi de ikke er klar til, at der skal ske et skift i deres liv eller ikke har energi nok til at kæmpe for den forandring de ønsker.

Når vi mødes uden for klinikken

Jeg holder naturligvis min viden om dig for mig selv. Hvis vi mødes uden for klinikken, behøver du ikke være nervøs. Jeg vil selvfølgelig hilse diskret, men herefter er det dig som styrer, hvor meget der skal snakkes - eller ikke :)

bottom of page