top of page
Holbæk Hypnose Klinik

Den gamle Gæstebog

Fantastiske historier fra fantastisk mennesker!

Helena Gregersen

Jeg havde ikke anden mission end være glad tro på mig selv… det opnåede jeg hos dig tak for det !! Det du lærte mig bruger jeg dagligt og hvor er det godt for mig … jeg er kommet hjem i mig selv … tak for det !

Annemette Skriver

Jeg kom for at få hjælp til min sukkerafhængighed, og det har virkelig hjulpet. Det er så rart at det ikke længere er sukkeret der styrer mig, men mig der styrer sukkeret.. Tak Daebee 👍

Kenneth

Bookede tid hos Daebee i forbindelse med et rygestop. Ikke stålfast men alligevel lidt motiveret for et rygestop og lettere skeptisk omkring hypnose ankom jeg til klinikken. 
Jeg har gennem 35 år været storryger og har vel i snit røget en pakke smøger om dagen. Gennem de seneste par år har jeg et par gange forsøgt, at kvitte smøgerne på forskellig vis, men uden den store succes.
Men efter en snak med en bekendt der havde været forbi Deabee og efter et år stadig er røgfri, tænkte jeg, at det var værd at prøve ”det der” hypnose.
Noget af det første Daebee sagde til mig var; I stedet for at du sætter dig et mål om et ryge stop, vil det så ikke være langt bedre at målet er, at blive IKKE RYGER. Det syntes jeg faktisk gav rigtig meget mening, så jeg kastede mig til rette i stolen, med et åbent sind og nu med målet om, at blive ikke ryger.
Jeg vil ikke komme nærmere ind på selve seancen, ligesom jeg tænker, at den i en vis grad også er individuel tilpasset ud fra dialogen med Daebee inden hypnosen. Men jeg kan afsløre, at det var en meget behagelig oplevelse, hvor jeg følte jeg var med hele vejen.
Der er nu gået en måned siden mit besøg hos Daebee. Resultatet er, at jeg ikke har rørt én eneste smøg siden. Nikotintrangen er for mit vedkommende fuldstændig væk og jeg tænker kun begrænset på smøger og rygning. Og popper tankerne op, så er det nemt for mig at skyde dem til siden, også selv om jeg er sammen med folk der ryger og pulser mig lige op i hovedet. Jeg er helt overbevist om, at dette virker for mig og at jeg nu endelig er blevet IKKE RYGER. Den måned jeg nu ikke har røget, har allerede finansieret mit besøg hos Daebee. Nu vil jeg så høste gevinsten fremadrettet, både hvad angår økonomi og helbred … tak for hjælpen, det er en vild forandring der virker.

Anette

Det virker ikke, tænkte jeg, da jeg lå der, for jeg syntes ikke der skete noget.
Jeg er hunderæd for lastbiler i trafikken, især på motorveje, eller var, for jo det virkede, det mærkede jeg allerede dagen efter, hvor jeg grinede da vi kørte forbi 2 lastbiler i træk, og jeg tænkte det kan ikke være rigtigt, men jo det er det.
Så jeg kan på det varmeste anbefale Daebee, han har tid og empati, forståelse for det problem man kommer med og er god til at forklare.

Rene

Min oplevelse hos Daebee var rigtig god :) jeg bliver for det første mødt af det rareste menneske.
Han begyndte med at spørge ind til, hvad jeg gerne ville have hjæp til, og derefter fik jeg en forklaring om hvordan Hypnose virker, han ved virkelig hvad han laver.
Herefter efter blev jeg Hypnotiseret på en virkelig rar måde, bedst som man tror at man ikke mærker noget, bliver man meget lettet.
Det kan virkelig anbefales at besøge Daebee

Rene

Min oplevelse hos Daebee var rigtig god :) jeg bliver for det første mødt af det rareste menneske.
Han begyndte med at spørge ind til, hvad jeg gerne ville have hjæp til, og derefter fik jeg en forklaring om hvordan Hypnose virker, han ved virkelig hvad han laver.
Herefter efter blev jeg Hypnotiseret på en virkelig rar måde, bedst som man tror at man ikke mærker noget, bliver man meget lettet.
Det kan virkelig anbefales at besøge Daebee

Heidi enghoff jensen 

Min datter på 9 år har i flere år kæmpet med at kontrollere sin vrede. Hun var meget usikker da vi ankom til klinikken og gade hun var træt og ville hjem og sove og ikke behøvede hjælp. Hun havde selvfølgelig også svært ved at overskue hvad det handlede om og hvad hun kunne forvente selv om jeg havde prøvet at forklare så godt jeg kunne. Men det tog kun et øjeblik da vi først kom ind før hun havde tillid og var med på at snakke og åbne bamsekufferten. Hun lagde sig og lyttede og fik redskaber med hun skulle bruge fremover. Da vi kom ud og ned i bilen sagde hun, må jeg komme igen i næste uge, det var hyggeligt. Det tror jeg dog ikke hun har brug for. Synes hun har haft det fint og klaret sig igennem tingene uden vredesudbrud af nogen slags. Hun fortæller selv, at der er ro i maven og hun ikke bliver så vred at hun ikke kan kontrollere det. Er dybt taknemlig for den hjælp vi har modtaget. 

Monica

Varme og positiv atmosfære lige fra man kommer ind ad døren. Det har været en fantastisk oplevelse at komme hos Daebee. Jeg kom med en overspisning og trang til at spise der var helt ekstrem. Jeg følte mig lettet og fortumlet på vejen hjem. Jeg havde ikke ondt i maven, ikke længere ondt i hovedet, ikke længere en kronisk sult. 
Det har været en vild men alligevel kort rejse i mit sind. Nu er resten op til mig selv. Jeg er stærk og vil fortsætte med min selvhypnose. 
Jeg ER blevet mor. Og det er en dejlig følelse at vide hvad jeg inderst inde har mest lyst til at prioritere. 
Tak for hjælpen. 

Stine Welent Andersen

Kan man arbejde med Sukker afhængighed gemme hypnose? 
Ja, det kan man åbenbart godt <3  Efter bare en behandling i en nærværende og tillidsfuld stemning - er det mig der bestemmer hvornår jeg spiser sødt.. ikke min sukkertrang . Tusind tak for hjælpen! 

Tove

Hej Daebe 
Tak for hjælpen med hypnose til rygestop den 27.11.17. Fantastisk hjælp og jeg (og min veninde) har været røgfri siden. Jeg  beklager den sene tilbagemelding som skyldes alvorlig sygdom i nærmeste familie. Og på trods heraf har jeg formået at holde rygestoppet. Bedste hilsener Tove 

T

Tillidsvækkende væsen, behagelig stemme. Er stadig i gang med selvhypnose hver dag, så glæder mig til at se, hvor det bringer mig.

Louise

2/1 var jeg på besøg hos Daebee mhp. Hjælp til rygestop. Om det er hypnosen eller tilfældighed ved jeg ikke, men jeg har ikke røget siden. 
Jeg har før forsøgt en håndfuld gange, at holde op, men er altid faldet tilbage. 
Siden hypnosen har jeg fået nogle værktøjer jeg kan bruge, når jeg begynder at mangle noget og det virker bare. 
Jeg håber jeg kan skrive det samme om 1 år, for hvis det her varer ved er det, det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. 
Tak Daebee

Birgitte

Jeg kom ud til Daebee med søvnproblemer og vi fandt grunden til det under hypnosen. Der er lige et par ting, jeg skal bearbejde. Min krop er stadigvæk lidt stresset, men trappen og stranden hjælper så meget (den laver jeg som aftalt et par gange hver dag og inden jeg står ud af sengen). Jeg startede med et smil på læben, da jeg så din dør - sukkerstænger og 2 hjerter med lys i. Du er utrolig tillidsvækkende og du forklarer kroppens indretning/reaktion på en rigtig god og behagelig måde. Du er den bedste sjælearkitekt ever, og jeg kan på det varmeste anbefale dig. Du ønskes en rigtig glædelig jul og godt nytår. Mange hilsener Birgitte 

Sofie

Tak for den store hjælp til min datter på 7 år. Hun har en udviklingsforstyrelse, inden for autisme spektret, som bland andet er kommet til udrtryk gennem en meget aggressiv, hidsig og udadreagerende adfærd. Efter at have været i en behandling hos dig, som hun nød hvert et sekund af, er hun blevet meget mere rolig, og har lært, at hun rent faktisk godt kan styre vreden når hun har det svært, og at den ikke behøver at styre hende. Hun trives bedre i skolen nu og med sine kammerater, og er i det hele taget en meget mere glad og afbalanceret pige. 1000 tak. Vi kommer igen, næste gang tingene bliver svære. Bedste anbefalinger her fra.

Mie Nordlund

Kære Baebee,
Først tak! Tak for en helt igennem fed, lærerig, sjov, spændende og ny oplevelse hos dig. 
Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente da jeg valgte at booke en tid hos dig med henblik på at kvitte smøgerne, men jeg vidste jeg havde brug for hjælp selvom jeg var fast besluttet på at skulle stoppe! Jeg var noget spændt og lidt nervøs da jeg bankede på din dør, men det var der jo slet slet ingen grund til. Du er et meget behageligt menneske og man føler sig straks tryg i dit nærvær.
Som tidligere skrevet kom jeg til dig for at få hjælp til at kvitte smøgerne og indtil videre har jeg ikke røget siden vores møde. Jeg har stadig ikke behov og benytter mit sikre og trygge sted hvis trangen melder sig - hvilket bliver færre og færre gange på en dag.
Du kan noget, selvom du fortæller det er en selv der gør det...
Det har været en fornøjelse at møde dig og jeg har næsten lyst til at skrive at det ville være en fornøjelse at møde dig igen, men så skulle det i hvert fald være under andre forudsætninger :)
Tak for hjælpen og de varmeste anbefalinger herfra

De bedste hilsner Mie

N. Stokholm

Jeg blev anbefalet hypnose af min nabo..da hendes datter havde fået hypnose i forbindelse med eksamens skræk. Jeg havde også svært ved at fremlægge for hele klassen, mini eksamen og eksamen var værre. Min hjernen gik simpelthen i stå, alt viden var væk, det resultere i at mine lærere så en håbløs elev, her fik jeg afvide konstant af mine lærere jeg ikke kunne. Her vil jeg lige fortælle jeg kæmpede en kamp. Jeg læste 4 timer hver dag efter skole og lavede opgaver/Læste hele weekenden..og det var ikke fordi jeg ikke kunne mit kram, jeg kunne simpel hen ikke få det ud med ord. 
Og det Aller værste var når vi arbejdede i grupper, som vi gjorde hele uddannelsen, at lærerne ikke kunne se hvad jeg kunne.. Og når folk har en talegave , ja sådan kvinde som jeg, havde ikke en chance.
Jo tættere eksamen kom jo dårligere blev jeg og min selvtillid var pisk væk.. Da jeg startede hos Daebee var jeg knust..min drøm om at blive færdig var væk. Jeg fik bearbejdet min eksamensskræk og anden gang fik jeg bearbejdet min selvtillid, som jeg stadigvæk skal arbejde med😀 Det resulterede i min første eksamen som var naturfag, som ikke har været min stærke side, at min hjerne ikke gik ned..og jeg kunne svare på alle de spørgsmål som  læren og censor gav mig.. OG det var så fedt. Al den energi og forberedelse som var inden i mit hovedet, var der. Jeg var stadigvæk nervøs og rystede som sindssyg. Men det gjorde ikke noget, jeg fik et flot 7 tal..(som for mig føles som et 12tal😁) Jeg fik råd af min censor hvordan jeg kunne gøre det bedre fremover. Det bedste råd jeg nogen sinde har fået under min uddannelse. Da jeg kom ud af lokalet havde jeg den følelse, "var det kun det?" Så kom farmakologi og medicin håndtering eksamen.. Jeg kom ud med et 12 tal VILDT!!! Og efterfølgende havde vi det kæmpe skriveprojekt hvor alle fag var involveret, her skal vi efterfølgende op og forsvare det mundtligt. Her valgte jeg at arbejde alene..for at  vise lærerne og ikke midst over for mig selv,  at jeg også kan, det var benhårdt..man havde ikke nogen at spejle sig med..og kunne ikke bruge hinanden viden. Og det fedeste ved det hele var, at jeg kom ud med et flot 10 tal. Jeg kunne ikke være en mere lykkelig kvinde, og sikke en lykkerus😀 
Og tusind tak Daebee, uden dig havde jeg enten ikke klaret det eller fået elendige resultater. Her menes at karakteren er ikke det vigtigste,  men når man virkelig har kæmpet for noget, så er det dejligt at se det hårde arbejde bære frugt.

Så Stor anbefaling herfra🌹 

Mvh N. Stokholm

Jeppe

Igen rigtig mange tak for din hjælp - jeg har været hos Daebee flere gange med nogle forskellige problemer, og hver gang er jeg kommet derfra med et smil på læben. Jeg har været rigtig glad for behandlingen og de redskaber jeg har fået med mig videre. Netop det at man bliver introduceret til hjernen og hypnosens funktion, samt redskaber til at forbedre sin tilværelse, har været særlig hjælpsomt.  
-Kan varmt anbefales! :) 

Louise

Hej Daebee :-)
Som lovet får du her min oplevelse fra vores flyvetur. Vi kom hjem sent lørdag aften. Turen til Italien gik ok, dog var jeg meget anspændt/bange/nervøs da vi lettede og landede, men da vi var deroppe gik det fint og jeg havde det ok med det. Jeg havde også lavet det hjemmearbejde du sagde jeg skulle op til og Mads var en kæmpe støtte for mig. Jeg fik ikke lavet øvelserne da vi var i Italien og det gik knap så godt hjem. Jeg var meget nervøs og kunne ikke rigtig finde ro, så jeg kontaktede stewardessen som var fantastisk til at få ro på mig og hun arrangerede at jeg kunne komme ud og hilse på piloterne og det var bare lige hvad jeg havde brug for. De sad der med deres kop kaffe og nød udsigten og jeg fik svar på alt det jeg var nervøs omkring og pludselig gav alt bare meget mere mening ifht det jeg kunne mærke når vi var i luften. De tilbød mig at jeg kunne få lov at sidde med når vi skulle lande:-) det var den største oplevelse og når jeg tænker på at flyve nu, har jeg en helt anden ro. Jeg håber jeg er kureret nu (det vil vise sig næste gang)- men ellers er jeg velkommen ud til dem en anden gang:-) så det endte med at blive en rigtig god oplevelse og kan virkelig kun anbefale folk med angst for at flyve at få det italesat, så stewardesserne ved det og man så har muligheden for at komme ud og snakke med piloterne, så man der kan se, at alt er ok, og de har styr på det. Et kort øjeblik følte jeg at jeg faktisk havde kontrol over hvad der skete. Til sidst vil jeg sige dig TUSIND TUSIND TAK for dig og den hjælp du har givet mig. Vil til en hver tid anbefale dig!! Rigtig god sommer:-)
De kærligere sommerhilsner Louise 

Simone F

Hvad siger kunden? Tja… Min personlige oplevelse er at hypnosen hjalp på min angst vedr. eksamen. 
For ca. en måned siden var jeg til min første hypnose session nogensinde. Jeg vidste ikke hvad jeg kunne forvente, men var nysgerrig efter at prøve, idet at jeg i mange år har været præget af eksamensangst. 
Faktum er, at dagen efter min hypnose session var jeg til eksamen og fik faktisk en god oplevelse ud af det. Jeg var stadig nervøs, men på en god måde, der ikke hæmmede præstationen.
Hypnosen hjalp mig med at finde ro- en balance, og Daebee gav mig redskaber til at takle nuværende, men også fremtidige svære situationer. 
Jeg anbefaler derfor Daebee, (som var en fantastik guide) til alle som slås med problemer og ønsker at prøve hypnose som en udvej. 
Tak for hjælpen! 

Simone F

Hvad siger kunden? Tja… Min personlige oplevelse er at hypnosen hjalp på min angst vedr. eksamen. 
For ca. en måned siden var jeg til min første hypnose session nogensinde. Jeg vidste ikke hvad jeg kunne forvente, men var nysgerrig efter at prøve, idet at jeg i mange år har været præget af eksamensangst. 
Faktum er, at dagen efter min hypnose session var jeg til eksamen og fik faktisk en god oplevelse ud af det. Jeg var stadig nervøs, men på en god måde, der ikke hæmmede præstationen.
Hypnosen hjalp mig med at finde ro- en balance, og Daebee gav mig redskaber til at takle nuværende, men også fremtidige svære situationer. 
Jeg anbefaler derfor Daebee, (som var en fantastik guide) til alle som slås med problemer og ønsker at prøve hypnose som en udvej. 
Tak for hjælpen! 

Nicolas Kruse Dziegiel

Tak!!! Yderst effektivt!! Jeg havde problemer med, at jeg svedte rigtig meget i situationer hvor jeg ikke havde kontrollen... Kunne være til oplæg, fremlæggelser,  når nok kunn tænke alt mulig om mig.... Jeg var inde i 30 min, nåede ikk hen i stolen, vi klarede det med en session med alm stole.. Det var et problem som havde gået mig på længe!!! Det blev fjernet på 30 min, og nu efterfølgende er jeg selv opmærksom på at arbejde med min tankegang, og kan mærke at det er det som gør forskellen :-) TAK!!!!!!!!

Dorthe

Hej, For mig var det en god oplevelse at være i hypnose, hvis jeg var det. Det var i hvert fald helt anderledes end forventet. Jeg er lidt i tvivl om det har virket, og alligevel føler jeg lidt mere indre ro end før - så noget må det have gjort. Under alle omstændigheder har det givet klarsyn og 1½ times selvforkælelse, og det er ikke at foragte.
Jeg kan helt klart anbefale det!

henrik ansen

hej.jeg har det stadig godt og røgfri.er bare glad for det har virket på mig,håber rent ud sagt at du ikke høre mere fra mig vdr rygestop,en dejlig oplivelse

Mille

Hej Daebee:)
Jeg var i hypnose hos dig for 4 dage siden, mod eksame'angst...
Først vil jeg sige tak for du gad at lytte på sådan en stille pige som mig :)..
Jeg føler mig ikke bange mere for at gå til eksamen som jeg skal d. 24/8 føler mig klar og tænker kun positivt :)..  Mit hovede siger jeg kan godt!... Jeg hører ikke stemmer i mit hovedet at jeg kan ikke, jeg er ikke god nok. 
Jeg har fået meget mere ro i kroppen, af hypnosen takket være dig..

Liv Kjøller

Kære Daebee! 
Jeg var inde på din klinik for 5 dage siden og jeg kunne idag kører bil med min kørelærer helt uden problemer! Jeg må indrømme, at jeg aldrig har haft meget fidus til hypnose (det virkede meget hokus pokus agtigt,) men du har altså overrasket mig! Tusind tak for at give mig de redskaber, til at lave om på min hverdag og få sluttet en kamp med mine indre dæmoner! Tusind, tusind, tak! - du aner virkelig ikke hvor stor en forskel og lettelse du har givet mig! 

Lene

Min mand var til rygestop hypnose hos dig sidste søndag,det var en rigtig god oplevelse og han er stadig røgfri,det er fantastisk efter at have røget i 50 år. Tusind tak.

Anja

Hej Daebee.
Jeg havde den fornøjelse at være i hypnose hos dig for en uge siden. Jeg har angst for slanger, og jeg øver mig i at finde mit "trygge sted" som du hjalp mig med at finde frem i min fantasi eller for mit indre blik. Jeg er spændt på om jeg kan bruge denne teknik når det virkelig gælder, men det har jeg en stor tro på at jeg kan.
Det var spændende at opleve hvordan du kunne arbejde med mit sind, og det var samtidig en meget behagelig oplevelse! TAK!

Louise

Hej Daebee.
Jeg kom til dig med min angst for at flyve for en uges tid siden. 
Jeg var nok lidt skeptisk til at starte med og spurgte også om du ville få mig til at hoppe rundt som en kylling  mens du filmede det til youtube. Jeg vil sige min skepsis er gjort til skamme. 
Jeg har fået meget bedre styr på min angst og jeg frygter nu ikke den kommende forretningsrejse til Kina, faktisk glæder jeg mig. Jeg får dog stadig lidt sommerfugle i maven, men det er mest ved tanken om, om angsten nu bliver væk. Så bruger jeg de teknikker vi anvendte under hypnosen og jeg kan mærke de virker.
Mine kollegaer hyper stadig deres flyskræk og jeg kigger på dem og siger "tænk engang. Vi sætter os i et fly og slapper af, får mad og drikke serveret  og 14 timer efter er vi omme på den anden side af jorden. Det er jo faktisk fantastisk" Jeg prøver at se flyveturen som en kærkommen lejlighed til ikke at være noget for nogen, bare være mig og have tid til at læse i en bog uden forstyrrelser.  Jeg har altid sagt at jeg har flyskræk og det tog mig faktisk nogle dage at lære at sige at jeg er ikke bange for at flyve. Det var det du sagde med at man ændrer noget af ens identitet efter hypnose. Hvis folk forventer at hypnose hjælper med det samme og at man ikke selv skal gøre noget bliver man skuffet.  Det kræver hjemmearbejde efterfølgende, men nu har jeg fået teknikken og jeg arbejder med den. Teknikken kan jeg også sagtens bruge i andre sammenhænge. Det er jeg sikker på.
Tak for hjælpen;0) 

Helle

Jeg kom til hypnose på grund af angst, - angst for ikke at kunne klare udfordringerne i mit arbejde, bekymringer for mine nærmeste, angst for kvælningsfornemmelser og mørke. Daebee hjalp mig med at finde det positive frem for det negative, det lyse frem for det mørke, ændre min tankegang og troen på mig selv og mine styrker. Bliv ved med at kæmpe sagde Daebee og det vil jeg gøre.
Tusind tak Daebee   :-)

Kirstine

Til dig, der kunne overveje hypnose - og i rækken af behandler leder efter den rette for dig/Jer: 

Min 9-årige dreng har i mange år lidt af frygt/angst for mørke, nye ting, mennesker mm og jeg har i lige så mange år forsøgt mig med diverse løsninger, uden resultat. Det har fyldt for alle parter og særligt nætterne, hvor han er vågnet med skrig... 

Den søde og venlige Daebee mente godt, at han kunne hjælpe... Jeg var klar - og det var min dreng også, lige indtil dagen før, hvor han gik i panik og bestemt ikke ville. Den måde Daebee tacklede min dreng og situationen var over al forventning. Tiden og nærværet, for ikke at forglemme oprigtigheden i hans kontakt til min dreng - betød, at han brød barrieren og fik 'lov' til at komme til. 

Efterfølgende.... Ja, dét er en god historie, for efter én gang med hypnoterapi, der er frygten for mørket langt mindre og styrende. Han sover for det meste hele natten, men vågner han, så trisser han bare ud i mørket og på toilettet - og i seng igen. Der er flere andre 'små-ting', hvor han før ville være tilbageholden eller bange, men nu kaster han sig mere ud i tingene. 

Tak for hjælpen!!! 

Svea

Hej Daebee!

Så huskede jeg det! :-)

Jeg har syntes, at det har virket lidt surrealistisk det hele, og jeg har ikke været helt sikker på, om jeg har kunne stole på de indtryk jeg har fået - nemlig at jeg er meget mere rolig ved tanken om eksamener. Her den anden dag sad jeg endda og sagde til min mor "gad vide om jeg har tid til at sige alt det jeg skal sige", med henhold til den matematikeksamen jeg sidder og er i gang med at lave dispositioner til. En sjælden gang imellem kommer der et lille sug i maven når jeg tænker på eksamenerne, men så lukker jeg øjnene og gør det du har lært mig. Jeg gør det også hver aften inden jeg skal sove - og så falder jeg i søvn med det samme, det er meget beroligende :-) 

Jeg var meget glad (og træt - kunne godt lige have brugt en lur) da jeg gik derfra i torsdags. Jeg satte meget pris på at have mødt et så positivt væsen, som du er - det hører du helt sikkert meget. Du gjorde i hvert fald et stort indtryk på mig, for på det seneste har jeg været lidt skuffet over os mennesker... ja, du fik mig i hvert fald til at vende, så jeg nu har lidt mere håb på at der også findes mennesker som gør godt for noget. Det er lidt svært at formulere rigtigt... 

Det var sådan en god oplevelse!

Tusind tak for det,

Vh. Svea  

Vibeke 

Jeg var hos Daebee med min datter på 10 år, som bla. var bange for at være alene hjemme. Vi har været der en enkelt gang og en uges tid efter lavede vi en lille test. Først var hun ikke meget for at prøve at være alene hjemme, men efter vi havde snakket lidt om det hun har lært hos Daebee, blev vi enige om, at jeg kørte en tur på ca. 5-10 min. 
 

Hendes kommentar da jeg kom hjem igen var: 
"'Du kunne godt have været længere væk" :-) 
Hun var så stolt og glad 
Det er simpelthen så fantastisk :-) 
Tusind tak for din hjælp 

Regitze

Hej Daebee 
Tak for din mail :-) og ja jeg har virkelig kunne bruge hypnose til noget :-) super glad for at jeg prøvede det og hvem ved måske kommer jeg igen en dag. Brugte det faktisk lige før jeg skulle ind til eksamen hvor jeg gik hen for mig selv og fik lidt ro på. Selvom Jeg var meget nervøs da jeg skulle ind med det resultat at jeg snakkede og snakkede :-D. Derudover bruger jeg det også tit når jeg skal 
sove altså tænker mig tilbage til mit sted ;-) og det virker:-). Syntes faktisk også jeg har fået lidt mere selvværd så tak for at du hjalp mig selv til at komme på rette vej :-).

Kæmpe kram og tror jeg vælger lyset, målet og det gode liv... 

Liva

Jeg var til hypnose for 8 dage siden, for første gang.

Jeg har kæmper med angst og en dum tanke der fortæller, at jeg ikke er god nok. Jeg gik til Deabee fordi hypnose var helt nyt for mig, og tænkte at det hvertfald ikke kunne skade at prøve.

Det skadede mig ikke. Var meget omtumlet og afslappet efter min time. Blev i tvivl under hypnosen, om jeg kunne finde ud af at gå ind i mig selv, men havde en dejlig følelse efterfølgende. 
Dagen efter gik jeg ud med 7 jobansøgninger, og meldte mig til forskellige statistjobs. Jeg har fået tilbageringning fra 3 ud af 7 steder som jeg søgte- og jeg blev valgt til 3 statistjobs! Ved ikke om det har været hypnosen, men nu tør jeg hvertfald udfordre mig selv. 
Angsten er ikke væk, men formindsket. Jeg udfordre mig selv næsten hver dag og kaster mig ud i oplevelser. 
Så snart at jeg har skrabet penge nok sammen- så vil jeg klan vende tilbage til Deabee, og få hjælp til det sidste.

Jeg er en skeptiker, men også et håbets menneske. 
Jeg VIL kæmpe med mig selv i kampen i mod angst. Fordi jeg ved man kan! 

Regitze

Efter en prøvetime med hypnose har jeg fået nogle billeder/redskaber, som jeg nu bruger en gang imellem i min hverdag og som jeg syntes hjælper mig. Har på mit job fortalt om hypnosen og flere af mine kollegaer har givet udtryk for at det kunne de godt tænke sig at prøve - håber de gør det. Derfor kan jeg kun anbefalde at prøve hypnose hos Daebee. Gælder mig til næste seance...

leanette N C Jensen

Jeg vil gerne anbefale hypnose hos Daebe. 

Meget hurtigt kom jeg til sagens keme ved hjælp fra hypnosen. Ikke hvad jeg havde forventet, men meget præcist og jeg gik hjem efter en prøvetime med et meget virksomt redskab til at tackle mine problematikker.

Så mange tak Daebe 

Josephine 

For 14 dage siden var jeg til hypnose hos Daebee, og det var en virkelig utrolig oplevelse. Han er en rigtig sympatisk og rar person, som man nemt kan føle sig tryg hos. 
Det er så rart med mennesker, der tager sig tid og engagerer sig i en, og man føler virkelig at man bliver hørt og hjulpet :-) 


Tusind tak og på gensyn 
Vh Josephine 

Johnny 

Har været hos Daebe for at stoppe med og ryge har røget i 35 år og fik hypnose den 26 nov. 2012 og har ikke røget siden og føler ikke trang mere, dejligt tak for det Daebe 

Mie 

(kopi fra vores mobile hjemmeside 22_05_ 2013) 
Det er sjældent man møder en engel. Men det gjorde jeg for ca 3 uger siden. Nemlig Daebe. Det var første gang jeg skulle under hypnose, og jeg må indrømme Jeg var en smule skeptisk. Jeg troede ikke, jeg kunne komme under hypnose pga jeg lider af ADHD. Jeg har været så angst for eksamen, indtil jeg kom under hypnose. I torsdag var jeg til eksamen i et svært fag og fik 4. Jeg var så stort Igår gik jeg op og scorede 12. Jeg kan ikke beskrive hvor meget hypnose det har hjulpet mig.

Marianne, Hørve 

Jeg var hos Daebee for en uge siden. Jeg har hele mit liv bidt negle, og jeg skammede mig meget og var ked af at have så grimme negle. Jeg ville prøve noget andet end de hidtil afprøvede metoder, så jeg valgte hypnose hos Daebee. 
Det var en rigtig god oplevelse Daebee forklarede først lidt om hypnose og hvordan hypnose faktisk findes hos alle i hverdagen, f.eks. lige før man falder i søvn og før man vågner op om morgenen. Jeg var helt tryg ved at lade mig hypnotisere, og jeg var meget forundret over, at jeg kunne 'bladre tilbage" i min fortid for at finde svaret på, hvorfor jeg bider negle. Siden jeg var hos Daebee for en uge siden, har jeg slet ikke bidt negle. Jeg fandt frem til årsagen til min neglebidning mens jeg var under hypnose, og jeg er så glad for det.

 

Jeg glæder mig til at få helt lange og flotte negle. Tak, Daebee 

Anja, Hørve 

Jeg var meget nervøs den første gang jeg var hos Daebee - meget bange for at slippe kontrollen og for at "møde" min angst dér hvor den var værst. Men alle mine bekymringer blev gjort til skamme - der var en utrolig rolig stemning og det var meget behageligt.
Jeg kan kun anbefale Daebees hypnose til andre der har brug for et skub i den rigtige retning.

Ruth Linderod

Jeg har været og er i et gatric hypnobånd forløb og er godt i gang med at tabe mig. Det har været en fantastisk hjælp for mig, at få ændret hele mindsettet bag det at spise Jeg kan nu nyde det lidt, jeg spiser frem for at fokusere på mængden. Jeg laver portionsanretning til aftensmad og så er det enkelt for mig ikke at tage mere. 

Det har været en god helhedsoplevelse at komme til forløbet: og det er supergodt at der udover hypnosen både er coach, kostvejledning og motion med. Selve hypnose har jeg oplevet som en form for terapi.

Tusind tak for hjælpen Daebee_ Kh Ruth 

Ione

For ca 1 mdr siden var jeg hos Daebe for første gang. En god og behagelig snak gjorde mig tryg til at medvirke til hypnosen, der var totalt afslappende og dejlig. 
Siden har jeg ikke spist udenfor måltiderne (det var mit problem). Jeg føler ikke jeg går glip af noget, og det føles ikke svært. 
Det er hjælp til selvhjælp. 
Tak, vh Lone 

J. K 

Det var første gang jeg prøvede hypnose: hos Daebee. Jeg følte mig hurtigt tryg, hvilket er utroligt vigtigt, især når man skal arbejde med sig selv i samarbejde med et andet mennesker man kun lige har mødt. Jeg blev overrasket over min følelsesladet reaktion i slutningen, men mere lettet over det håb jeg gik derfra med, da det lykkedes Daebee at hjælpe mig med at ændre på min opfattelse af 
nogle ting. Håbet om, at kunne vælge at leve det liv man gerne vil leve. 

Louise Bellis 

I går var jeg til min første session hos Daebee og det var en utrolig positiv oplevelse. Generelt set er jeg meget åben for hypnose og har haft glæde af det tidligere - og hos Daebee har jeg mærket markante ændringer i min oplevelse af forskellige ting allerede nu' 
Jeg er helt sikker på at hans vejledning vil hjælpe mig meget fremover - og om ikke andet så har han været til stor inspiration for, hvordan man kan vælge at leve sit liv. 
Tak for alt - og på gensyn. 
Louise 

HA

I dag har jeg været til hypnose for anden gang. Første gang følte jeg mig ikke parat til at give slip på mig selv men alligevel lykkedes det at sætte en proces igang, som gjorde at jeg slappede fuldstændig af_:o) 
Anden gang lykkes det mig at komme i hypnose! Det var en følelsesladet session. Der dukkede nogle minder op, som jeg troede at jeg havde begravet væk for mange år siden, som var den egentlige årsag til mit stress problem. Jeg havde det så godt bagefter og følte mig lettet. Jeg skal have en sidste opfølgning og jeg glæder mig allerede. 
Jeg takker dig af hele mit hjerte for din kostbare tid og din tålmodighed. 

Christina Simonsen

Jeg var i hypnose og fik åbnet op for en masse ting.. ...det var en følelsesladet oplevelse, som jeg er sikker på vil hjælpe mig fremover. 
Efter hypnosen var jeg lettet og mit syn på en masse ting var blevet ændret. Glæder mig til næste session ;) 
De bedste hilsner og god weekend 
fra Christina Simonsen 

JP

Inden jeg fik en behandling med hypnose, var jeg igennem en længere samtale med behandler. Dette i sig selv, var en øjenåbner Der blev stillet spørgsmål som satte tankerne i gang. Tak for det' 
Selve hypnosen var på ingen måde ubehagelig, men der kom nogle følelsesmæssige reaktioner under vejs. Bagefter var kroppen afslappet og sindet lettet Man skal fremover arbejde med sig selv, ved at visualisere de billeder der dukkede frem under behandlingen.

Jeppe 

Jeg var til Hypnose for første gang, grundet angst for eksamene. Jeg prøvede hypnose, hvilket var en meget mærkelig oplevelse. Det foregik i trykke omgivelser og jeg syntes virkelig det hjalp. Min angst er forsvundet. 
Det kan varmt anbefales til alle. 

Sofia Sørensen

Det var en oplevelse jeg har aldrig tror på hypnose, indtil jeg prøvede i min krop. O" My God jeg vil opfodre man skal prøve. Jeg ikke den person det fortæller problemer. Jeg vil sige mange mange Tak og på gensyn snart

Mange hilsen Sofia

Fauzia Yusuf

Først gang på en hypnose klinik. Tusind tak for din tid, jeg var lidt bange for hvordan det vil går men du gave mig tillid at fortælle lidt om mit liv. Jeg ville gerne kom mere. på gensyn. mvh Fauzia 

Thomas True 

Idag var jeg for første gang i hypnose. 
Jeg har bidt negle siden jeg var omkring et år gammel pga. nogle traumer fra barndommen. 
Jeg synes selv at det er en ulækker vane der samtidig udsender signaler om at man er usikker og utroværdig, dette er et problem for mig da jeg er bedemand, og hvem har lyst til at bruge en usikker/utroværdig bedemand? 
Jeg var usikker på om jeg turde for jeg har jo set alle de mærkelige programmer der florerer. 
Derfor ringede jeg til Holbæk Hypnose, der fik jeg en meget behagelig stemme i øret, Daebee fortalte mig meget nøjagtigt hvordan det hele skulle foregå og vi aftalte at jeg fik en tid den følgende mandag. 
Nu da jeg har været igennem det ved jeg ikke hvorfor jeg har ventet så længe, jeg tror bestemt på at meget ville have været nemmere hvis jeg bare havde turdet noget før. 
Vi har aftalt en tid næste uge allerede for at være sikker på at alt er som det skal være, jeg glæder mig allerede til at se hvordan mine negle er vokset. 
Tusind tak fordi du gav mig redskaberne til at hjælpe mig selv, Daebee
De bedste hilsner, Thomas 

Skrevet af Ellen - med lidt hjælp fra mor :) 

Indskrevet af Holbæk Hypnose Klinik // Daebee_ Vi fik denne mail da klienten havde problemer med at skrive i Gæstebogen: 
Jeg synes; det var sjovt og en god oplevelse at blive hypnotiseret. Jeg kom hos Daebee, fordi jeg havde svært ved at lægge mig til at sove om aftenen. Da jeg var i hypnose første gang, var det nyt, og jeg var ikke så vant til det, så jeg var mere urolig. Men anden gang 
var det trygt at komme derop og bare lytte til Daebee's stemme. Forandringen kom langsomt, og først nu efter 4 måneder er jeg blevet rigtig god til det Jeg er blevet glad og fik mere lyst og glæde til at sove, og det var lige som om det gav mig et håb om, at jeg nok skulle lære det, efter og da jeg var hos Daebee. Derfor synes jeg, at man skal prøve at komme hos Daebee. Det kan godt være, at det tager et stykke tid, men for nogen skal det nok lykkes. Man kommer nemt til at kunne lide Daebee, fordi han er rar og sød og man føler sig tryg - og man behøver ikke at være nervøs. 
Kh Ellen, 11 år 

Skrevet af Sylvester med hjælp fra mor 

Indskrevet af Holbæk Hypnose Klinik // Daebee. Vi fik denne mail da klienten havde problemer med at skrive i Gæstebogen: 
Det var en rigtig god oplevelse og jeg vil opfordre alle andre til også at gøre det. Det er selvfølgelig ikke alle det virker på men det er oplevelsen værd. Måske er man utryg i starten men Daebee er et rigtigt dejligt menneske og når man først har mødt ham føler man at man altid kan være tryg i hans nærvær. Det virkede ikke på mig men jeg er sikker på at det hjælper på andre, for han virker rigtig god til det Kh Sylvester, 12 år. 

bottom of page